Tulipa Yokohama, Triumph per 20

De Tulipa Yokohama Triumph per 20 voegt een levendige en exotische sfeer toe aan je tuin. Met hun unieke en opvallende bloemkleur creëren deze twintig bloembollen een betoverend en verrassend accent in je buitenruimte, waardoor het een prachtige keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
302230
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Yokohama Triumph per 20 brengt een levendige en exotische sfeer naar je tuin. Met hun unieke en opvallende bloemkleur creëren deze twintig bloembollen een betoverend en verrassend accent in je buitenruimte. De Tulipa Yokohama Triumph staat bekend om zijn heldere en intense gele bloemen, die een vleugje exotische schoonheid toevoegen aan elke tuin.

 

Deze tulpenvariëteit trekt de aandacht met zijn levendige en opvallende bloemkleur die een helder en stralend beeld vormt. De bloemen openen zich tot een weelde van heldergele bloemblaadjes die samen een betoverende en opvallende bloem vormen. Ze zijn perfect voor het creëren van levendige borders, perken en bloemstukken en voegen een vleugje exotische allure toe aan je buitenruimte.

 

De set van twintig bloembollen gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke locaties en vereist minimale verzorging. Plant ze in goed doorlatende grond en geniet van het levendige en verrassende schouwspel wanneer de bloemen in het voorjaar tot leven komen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Tulipa Yokohama Triumph per 20 biedt een prachtige en exotische manier om de schoonheid van de lente naar je buitenruimte te brengen en een levendige sfeer te creëren die je zeker zal waarderen.

Productspecificaties

EAN 8717154004939
Soort Tulipa
Kleur Geel
Verpakkingseenheid 20 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 12 cm
Bloeiperiode maart, april
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers