Tulipa Rembrandt Mix per 30

De Tulipa Rembrandt Mix per 30 is een prachtige verzameling van tulpen met levendige en gestreepte bloemen. Met hun unieke patronen en kleuren brengen ze een artistieke en opvallende charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
302440
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Rembrandt Mix per 30 biedt een betoverende verzameling van tulpen met levendige en gestreepte bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun unieke patronen en kleuren. Deze bloemen voegen een artistieke en opvallende charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke tulp in deze mix heeft zijn eigen unieke kleurpatroon en gestreepte textuur aan de bloembladen, wat zorgt voor een opvallend en gevarieerd geheel. De gestreepte bloembladen en de diverse kleuren creëren een visuele impact en voegen een gevoel van kunstzinnigheid en originaliteit toe aan het voorjaarslandschap.

 

Tulpen zijn geliefde bloemen die gemakkelijk te verzorgen zijn en gedijen in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar opnieuw bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om het voorjaar te verwelkomen. Het planten van de Tulipa Rembrandt Mix per 30 in groepen kan een artistiek en opvallend effect creëren, waardoor een sfeer van creativiteit en uniekheid ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een kleurrijke en artistieke toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van gestreepte bloemen, de Tulipa Rembrandt Mix per 30 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje kunstzinnigheid en originaliteit. Met hun diverse kleuren en gestreepte textuur zullen deze tulpen zeker een artistieke en opvallende sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8717154004823
Soort Tulipa
Kleur Gemengd
Verpakkingseenheid 30 stuks
Planttijd september, oktober, november
Plantdiepte 12 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers