Tulipa Pretty Princess per 15

Tulipa Pretty Princess per 15 - Voeg een koninklijke touch toe aan uw tuin met deze prachtige roze tulpen. Perfect voor het creëren van een sierlijke en betoverende buitenruimte.

Artikelnummer:
302395
Uitverkocht

Product informatie

Maak uw tuin echt koninklijk met onze Tulipa Pretty Princess, nu verkrijgbaar in een verpakking van 15. Deze prachtige planten, bekend om hun dieproze bloemen, zorgen voor een sierlijke en betoverende sfeer in elke buitenruimte.

 

De Tulipa Pretty Princess is geliefd bij tuiniers vanwege haar prachtige kleur en duurzaamheid. Deze planten, die tot een hoogte van ongeveer 30-40 cm groeien, hebben grote, dieproze bloemen die een opvallende blikvanger zijn in elke tuin. Ze bloeien in het late voorjaar, waardoor uw tuin een late, maar zeer kleurrijke vertoning krijgt.

 

Deze planten zijn niet alleen mooi, maar ook nuttig. Ze trekken een verscheidenheid aan bijen en vlinders aan, waardoor uw tuin een gastvrije plek wordt voor de lokale fauna.

 

Tulipa Pretty Princess is gemakkelijk te onderhouden. Ze hebben een voorkeur voor zonnige tot halfschaduwrijke plekken en gedijen het best in goed doorlatende grond. Hoewel ze goed bestand zijn tegen droogte, profiteren ze van regelmatige watergift tijdens drogere perioden.

 

Bestel vandaag nog uw set van 15 Tulipa Pretty Princess en voeg een koninklijke touch toe aan uw tuin. Bij Baltus Holland streven we ernaar om u de beste kwaliteit tuinproducten te bieden, en we zijn er zeker van dat deze betoverende tulpen uw verwachtingen zullen overtreffen.

Productspecificaties

EAN 8719664021185
Soort Tulipa
Kleur Roze
Verpakkingseenheid 15
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 15 cm
Bloeiperiode april
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers