Tulipa Orange Favourite, Parkiet per 12

De Tulipa Orange Favourite Parkiet per 12 is een prachtige verzameling van tulpen met betoverende oranje en groene bloemen. Met hun levendige kleuren en unieke vorm brengen ze een opvallende en vrolijke charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
301930
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Orange Favourite Parkiet per 12 biedt een betoverende verzameling van tulpen met oranje en groene bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun levendige kleuren en unieke vorm. Deze bloemen voegen een opvallende en vrolijke charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke tulp in deze set wordt gekenmerkt door zijn oranje en groene bloemblaadjes die sierlijk lijken op de veren van een exotische parkiet. De heldere kleuren en de bijzondere vorm van de bloemen creëren een visuele impact en voegen een gevoel van vrolijkheid en levendigheid toe aan het voorjaarslandschap.

 

Tulpen zijn geliefde bloemen die gemakkelijk te verzorgen zijn en gedijen in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar opnieuw bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om het voorjaar te verwelkomen. Het planten van de Tulipa Orange Favourite Parkiet per 12 in groepen kan een levendig en opvallend effect creëren, waardoor een sfeer van vreugde en enthousiasme ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een opvallende en vrolijke toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van oranje en groene bloemen, de Tulipa Orange Favourite Parkiet per 12 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje vreugde en kleur. Met hun heldere kleuren en unieke vorm zullen deze tulpen zeker een opvallende en vrolijke sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8717774351376
Soort Tulipa
Kleur Oranje
Verpakkingseenheid 12 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers