Tulipa Mix Party Popper per 20

De Tulipa Mix Party Popper per 20 brengt een vrolijke en feestelijke sfeer naar je tuin. Met hun kleurrijke en levendige bloemen creëren deze twintig bloembollen een betoverend en opwindend accent in je buitenruimte, waardoor het een prachtige keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
301835
Uitverkocht

Product informatie

e Tulipa Mix Party Popper per 20 brengt een vrolijke en feestelijke sfeer naar je tuin. Met hun kleurrijke en levendige bloemen creëren deze twintig bloembollen een betoverend en opwindend accent in je buitenruimte. De Tulipa Mix Party Popper biedt een schitterende mix van tinten en vormen die een levendige en feestelijke uitstraling geven aan elke tuin.

 

Deze mix van tulpenvariëteiten staat bekend om hun diverse kleuren, variërend van helder rood en geel tot zacht roze en oranje. De bloemen openen zich tot prachtige en opvallende bloemblaadjes die samen een kleurrijk en feestelijk spektakel vormen. Ze zijn perfect voor het creëren van levendige borders, perken en bloemstukken en voegen een vleugje vreugde en energie toe aan je buitenruimte.

 

De set van twintig bloembollen gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke locaties en vereist minimale verzorging. Plant ze in goed doorlatende grond en geniet van het kleurrijke en feestelijke schouwspel wanneer de bloemen in het voorjaar tot leven komen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Tulipa Mix Party Popper per 20 biedt een prachtige en feestelijke manier om de schoonheid van de lente naar je buitenruimte te brengen en een betoverende sfeer te creëren die je zeker zal waarderen.

Productspecificaties

EAN 8719664007813
Soort Tulipa
Kleur Gemengd
Verpakkingseenheid 20 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Seizoen Voorjaarsbloeiers