Tulipa Gefranjerd Mix per 20

De Tulipa Gefranjerd Mix per 20 is een prachtige verzameling van tulpen met diverse kleuren en gefranjerde bloemen. Met hun unieke textuur en levendige tinten brengen ze een speelse en opvallende charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
302301
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Gefranjerd Mix per 20 biedt een betoverende verzameling van tulpen met diverse kleuren en gefranjerde bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun unieke textuur en levendige tinten. Deze bloemen voegen een speelse en opvallende charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke tulp in deze mix heeft zijn eigen unieke kleur en franje-achtige textuur aan de bloembladen, wat zorgt voor een opvallend en gevarieerd geheel. De gefranjerde bloembladen en de diverse kleuren creëren een visuele impact en voegen een gevoel van dynamiek en visuele interesse toe aan het voorjaarslandschap.

 

Tulpen zijn geliefde bloemen die gemakkelijk te verzorgen zijn en gedijen in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar opnieuw bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om het voorjaar te verwelkomen. Het planten van de Tulipa Gefranjerd Mix per 20 in groepen kan een opvallend en kleurrijk effect creëren, waardoor een sfeer van speelsheid en visuele interesse ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een kleurrijke en opvallende toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van gefranjerde bloemen, de Tulipa Gefranjerd Mix per 20 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje speelsheid en visuele interesse. Met hun diverse kleuren en gefranjerde textuur zullen deze tulpen zeker een speelse en opvallende sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8719214058647
Soort Tulipa
Verpakkingseenheid 20 stuks
Planttijd augustus, september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 40 - 100 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers