Tulipa Dubbel Laat Negrita Double per 20

De Tulipa Dubbel Laat Negrita Double per 20 is een prachtige verzameling van tulpen met betoverende diep paarse en dubbele bloemen. Met hun weelderige bloembladen en intense kleur brengen ze een krachtige en opvallende charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
302045
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Dubbel Laat Negrita Double per 20 biedt een betoverende verzameling van tulpen met diep paarse en dubbele bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun weelderige bloembladen en intense kleur. Deze bloemen voegen een krachtige en opvallende charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke tulp in deze set wordt gekenmerkt door zijn diep paarse en weelderige dubbele bloembladen, wat resulteert in een volle en luxueuze uitstraling. De intense kleur en de weelderige bloemstructuur creëren een visuele impact en voegen een gevoel van kracht en schoonheid toe aan het voorjaarslandschap.

 

Tulpen zijn geliefde bloemen die gemakkelijk te verzorgen zijn en gedijen in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar opnieuw bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om het voorjaar te verwelkomen. Het planten van de Tulipa Dubbel Laat Negrita Double per 20 in groepen kan een krachtig en opvallend effect creëren, waardoor een sfeer van diepte en intensiteit ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een krachtige en opvallende toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van dubbele diep paarse bloemen, de Tulipa Dubbel Laat Negrita Double per 20 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje intensiteit en schoonheid. Met hun weelderige bloembladen en intense kleur zullen deze tulpen zeker een krachtige en opvallende sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8719214050696
Soort Tulipa
Kleur Paars
Verpakkingseenheid 20 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 40 - 59 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers