Tulipa Dubbel Laat Columbus per 20

De Tulipa Dubbel Laat Columbus per 20 is een betoverende verzameling van dubbelbloemige tulpen met dieprode bloemblaadjes en een weelderige uitstraling. Met hun rijke kleur en volle vorm brengen ze een sfeer van warmte en luxe naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
302125
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Dubbel Laat Columbus per 20 biedt een betoverende verzameling van dubbelbloemige tulpen met dieprode bloemblaadjes die tuinen en landschappen verfraaien met hun rijke kleur en weelderige uitstraling. Deze bloemen voegen een sfeer van warmte en luxe toe aan buitenruimtes.

 

Elke tulp in deze set wordt gekenmerkt door zijn dubbelbloemige structuur met dieprode bloemblaadjes die een gevoel van diepte en intensiteit creëren. De weelderige vorm en de rijke kleur voegen een visuele impact toe en brengen een gevoel van passie en luxe naar het voorjaarslandschap.

 

Tulipa Dubbel Laat Columbus is een geliefde voorjaarsbloem vanwege zijn diepe rode kleur en weelderige uitstraling. Deze dubbele late tulpen zijn perfect om een warme en luxe sfeer in borders, perken en containers te creëren. Ze zijn winterhard en vereisen matig onderhoud. Hun bloemen verschijnen laat in het voorjaar en voegen een element van diepe schoonheid toe aan de tuin.

 

Het planten van de Tulipa Dubbel Laat Columbus per 20 in groepen kan een weelderig en luxueus effect creëren, waardoor een sfeer van passie en diepte ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een intense en luxueuze toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de dieprode kleur en weelderige uitstraling van dubbele late tulpen, de Tulipa Dubbel Laat Columbus per 20 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje passie en luxe. Met hun dieprode bloemblaadjes en weelderige charme zullen deze tulpen zeker een sfeer van warmte en luxe creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8719214052591
Soort Tulipa
Kleur Rood
Verpakkingseenheid 20 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 12 cm
Bloeiperiode maart, april
Hoogte 0 - 19 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers