Tulipa Blend Emperor per 20

De Tulipa Blend Emperor per 20 voegt een koninklijke en kleurrijke touch toe aan je tuin. Met hun gevarieerde en levendige kleuren creëren deze twintig bloembollen een betoverend en opvallend accent in je buitenruimte, waardoor het een prachtige keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
301834
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Blend Emperor per 20 brengt een koninklijke en kleurrijke touch naar je tuin. Met hun gevarieerde en levendige kleuren creëren deze twintig bloembollen een betoverend en opvallend accent in je buitenruimte. De Tulipa Blend Emperor biedt een prachtige mix van tinten en vormen die een levendige uitstraling geven aan elke tuin.

 

Deze tulpenvariëteit staat bekend om zijn diverse en kleurrijke bloemen in verschillende tinten, variërend van diep rood en oranje tot helder geel en zacht roze. De bloemen openen zich tot prachtige en opvallende bloemblaadjes die samen een prachtig kleurenspel vormen. Ze zijn perfect voor het opvrolijken van borders, perken en bloemstukken, en voegen een vleugje vrolijkheid en opwinding toe aan je buitenruimte.

 

De set van twintig bloembollen gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke locaties en vereist minimale verzorging. Plant ze in goed doorlatende grond en geniet van het kleurrijke en levendige schouwspel wanneer de bloemen in het voorjaar tot leven komen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Tulipa Blend Emperor per 20 biedt een prachtige en kleurrijke manier om de schoonheid van de lente naar je buitenruimte te brengen en een betoverende sfeer te creëren die je zeker zal waarderen.

Productspecificaties

EAN 8718546132322
Soort Tulipa
Kleur Gemengd
Verpakkingseenheid 20 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers