Crocus Sieberi Tricolor per 50

De Crocus Sieberi Tricolor per 50 is een prachtige verzameling van krokussen met paarse, witte en gele bloemblaadjes. Met hun levendige kleuren en vroege bloei brengen ze een speelse en kleurrijke charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
300455
Uitverkocht

Product informatie

De Crocus Sieberi Tricolor per 50 biedt een prachtige verzameling van krokussen met paarse, witte en gele bloemblaadjes die tuinen en landschappen verfraaien met hun levendige kleuren en vroege bloei. Deze bloemen voegen een speelse en kleurrijke charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke crocus in deze set wordt gekenmerkt door zijn unieke kleurcombinatie van paarse, witte en gele bloemblaadjes, wat resulteert in een vrolijke en opvallende uitstraling. De levendige kleuren en de gevarieerde bloemvorm creëren een visuele impact en voegen een gevoel van diversiteit en vitaliteit toe aan het voorjaarslandschap.

 

Crocus Sieberi Tricolor staat bekend om zijn opvallende kleuren en compacte formaat. Deze krokussen zijn perfect voor het opfleuren van borders, rotstuinen en gazons. Ze zijn winterhard en vereisen weinig verzorging, waardoor ze ideaal zijn voor zowel ervaren als beginnende tuiniers. Hun bloemen verschijnen vroeg in het voorjaar en brengen een vleugje vrolijkheid en kleur in de tuin.

 

Het planten van de Crocus Sieberi Tricolor per 50 in groepen kan een levendig en kleurrijk effect creëren, waardoor een sfeer van speelsheid en diversiteit ontstaat die bewondering en genot opwekt.

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een vleugje kleurrijke speelsheid in je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van paarse, witte en gele krokussen, de Crocus Sieberi Tricolor per 50 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje vitaliteit en kleur. Met hun diverse kleuren en compacte formaat zullen deze krokussen zeker een speelse en kleurrijke sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8718885923780
Soort Crocus
Kleur Paars
Verpakkingseenheid 50 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 5 cm
Bloeiperiode februari, maart, april
Hoogte 0 - 19 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers